Pinterest logo

Skab kemi, tillid og troværdighed – uden at folk har mødt dig


Når en kunde eller klient er på udkig efter en psykolog, fysioterapeut, kiropraktor, parterapeut eller en anden type behandler, er der ufattelig mange psykologiske mekanismer, der afgør, om de vælger behandler A, behandler B eller behandler C.

Hvis de sidder hjemme ved computeren og skal vælge mellem dig og dine kolleger uden at have mødt dig i virkeligheden, bliver du som behandler målt, vejet og bedømt ud fra hundredvis af kriterier:

• Alder
• Køn
• Bopæl
• Baggrund
• Sammensætningen af dine behandlinger (for mange, for få?)
• Hjemmesidedesign og brugervenlighed
• Stavefejl
• Antallet af mintgrønne pyntepuder på dine billeder
• Og så videre …

Kort sagt handler det om kemi. Passer I sammen eller ej? Hvis man som potentiel klient ikke føler, at kemien er der, så smutter man videre.

Og det er megaærgerligt – for

en potentiel klient, der smutter fra din hjemmeside uden at bestille en tid, svarer til at kaste en håndfuld tusindkronesedler i havet. Eller over til din konkurrent.

Med en Brand Message Video kan du sørge for at skabe god kemi mellem dig og dine potentielle klienter i det øjeblik, de kommer ind på din hjemmeside. Når de hører og ser dig fortælle om alt det, du brænder for og kan gøre for dem, ved de med det samme, om de vil booke en tid hos dig eller ej. Og det vil de, hvis kemien er der.

Og så er spørgsmålet måske ikke, om det er dyrt at lave en video, men om det er dyrt at lade være.

Lad os for sjov lave et regnestykke:

Året er 2021, og corona har kradset på de danske parforhold i et år som en irriterende sweater.

Britta er parterapeut og tager 1200 kr. for én session.

Lene og Henrik får med næb og kløer tygget sig igennem væggen af tekst på Brittas hjemmeside og får booket deres første tid. Bum, 1200 kr. til Britta.

Næ, vent lidt! Corona har været led ved Lene og Henrik, så de kan selvfølgelig ikke nøjes med én session og køber i alt 5 sessions hos Britta. Britta er nemlig megagod og sælger som regel maks. 5 sessioner = 6000 kr. i alt i life time value for ét nyt par.

Britta er henrykt og bruger straks pengene på en numerolog …

Okay, selvfølgelig gør hun ikke det, jeg skulle bare se, om du stadig var med.

Tilbage til Britta! Næste måned får hun ikke nogen nye klienter, for de orkede ikke hendes teksttunge hjemmeside. Øv, 0 kr. Det samme sker måneden efter og næste måned. 0 kr. + 0 kr. Pis …

Heldigvis finder Britta det her blogindlæg og investerer i en Brand Message Video, som hun lægger øverst på sin hjemmeside, så den er det første, man som interesseret klient ser, når man kommer ind på siden.

Pludselig opstår der kemi mellem Britta og hendes potentielle klienter på under to minutter – allerede inden de har mødt hende. Britta var faktisk lige ved at ordne vasketøj, mens et nyt par faldt for hende og bookede deres første tid, og inden længe havde de også købt 5 sessions a 6000 kr.

Hvis Britta bare får ét nyt klient-par om måneden, har hun altså tjent 72.000 kr. ekstra om året – udelukkende på grund af den ene video, der konverterer besøgende på hjemmesiden til klienter langt bedre end en væg af tekst.

Måske får hun faktisk 3 eller 4 nye par om måneden på grund af sin investering i en Brand Message Video, hvilket svarer til 216.000 eller 288.000 kr. ekstra om året. Og lur mig, om ikke Britta også bruger den samme video året efter og året efter igen ...?

Og det er ikke engang fordi Brittas behandling er blevet bedre. Faktisk er behandlingen præcis den samme. Hun har ikke engang tilbudt skøre rabatter for at lokke folk til. Hun har bare formået at få folk til at kunne li’ hende for den, hun er.

I det her fiktive – men ikke urealistiske – regnestykke betyder det altså en forskel i indtjening på mere end 200.000 kr.

Det er, hvad en Brand Message Video kan gøre.


Sådan foregår optagelsen af en Brand Message Video

Hvis du vil have din egen Brand Message Video, kan du booke en tid til en uforpligtende snak her på siden – eller kontakte os via telefon, mail, Messenger, sms eller syngende telegram. Vi optager videoen hos dig på én dag, og tro det eller ej, men det er vigtigt, at du møder uforberedt op.

Du skal ikke øve dig på at sige “de rigtige ting”, og du skal ikke tale direkte til kameraet. Vi ved, hvad vi skal have dig til at sige, og derfor foregår optagelsen som en ganske almindelig samtale mellem dig og én af os. Dernæst er det vores opgave at klippe det sammen til en video, der på to minutter får folk til at falde for dig og din service.

Efter optagelsen af vores samtale går vi rundt og optager dig “do your thing”, mens du arbejder. Man ser dig arbejde, hygge og smile med dine klienter, og måske går eller løber vi en lille tur i naturen, så vi også ser lidt af din personlighed uden for arbejdstid.

Det er dét, der får folk til at elske dig, allerede inden de har mødt dig i virkeligheden, og det er dét, der gør, at de vælger dig og ikke alle de andre.

Vi er eksperter i at lave Brand Message Videoer, som er designet til at få seeren til at falde for dig på mindre end to minutter – bare ved at være dig selv.

Book en gratis strategisession med os her, hvis du vil vide, hvad vi kan gøre for din omsætning.

Posted
June 24, 2022
from our office in
København, Danmark
.