OM OS

Tid til lidt historie

Vi er videoninjaer med et tvist af marketingnørder.

Vores historie

OM os

Hvad gør os til noget særligt?

Der findes rigtig mange, som kan producere pæne videoer. Men hos os kommer de pæne billeder ikke først. Vi prioriterer det engagerende indhold og den rette psykologi, så vi kan påvirke din målgruppe til at gøre det, du har brug for.

Vi er et lille, specialiseret team, der kan stå for hele produktionen fra koncept til distribution, men vi har også et tæt samarbejde med branchens førende cinematografer, tonemestre, animatorer og projektkoordinatorer, så vi altid har de helt rette til at stå for din produktion.

Denne fleksibilitet giver os mulighed for at tilgå hvert projekt unikt og hyre de bedste folk til jobbet (uden unødvendige omkostninger). Resultaterne er bedre videoer, der leveres hurtigt, til en brøkdel af prisen (sammenlignet med traditionelle video- og reklamebureauer).

Sådan er vores samarbejde

Vi foretrækker at arbejde tæt sammen med et begrænset antal kunder i stedet for at jonglere 117 projekter ad gangen. På den måde leverer vi de bedste resultater for vores kunder – for hvis vi ikke leverer gode resultater, forsvinder vores eksistensberettigelse.

Det betyder, at vi går i dybden med hver enkelt kunde. Vi sætter en ære i at lære, hvordan din virksomhed fungerer; forstå jeres salgsproces, afdække jeres USP'er, pinpointe jeres kernemarked osv.

Videoer kan bruges på et uendeligt antal måder, men kun nogle få af dem vil resultere i et positivt ROI. Video er for mange en stor investering, og derfor afdækker vi i fællesskab jeres muligheder, hvor I vil kunne generere en meromsætning vha. video, så I er sikre på, at det bliver en god investering frem for endnu en røvsyg udgift.

Vores historie

Baggrund

Sådan blev vi videomarketing-nørder 🤓

Vi har en vidt forskellig baggrund, men fælles for vores ejere er, at vi ikke har papir på en skid – og vi er sådan set stolte af det. Det er nemlig ikke uddannelser på fancy universiteter, der har gjort os til et af landets mest eftertragtede videomarketingbureauer.

Det er derimod de resultater, vi har skabt for både små og store kunder, samt benhård disciplin og en indlevende virksomhedsforståelse, der har gjort, at vi er det attraktive valg. Til trods for at vi ikke tilbyder markedets laveste pris.

For vores kunder er prisen ikke det vigtigste, men derimod det mentale fodspor, vi skaber i dine kunders bevidsthed. For når du først har skabt et godt indtryk hos dine kunder, så er det dig, de vælger – igen og igen og igen. Også selv om din pris ikke er den laveste.

Derfor startede vi et produktionsselskab

Vi startede ikke VideoBranding, fordi vi elsker at lave videoer. Vi startede det, fordi vi er drevet af den enorme kraft, som video besidder til at transformere vores kunders forretning og hjælpe dem med at tage deres virksomhed til næste niveau.

Video er verdens mest effektive marketingværktøj, hvis bare man kombinerer det med den rette strategi og distribution.

Virksomheder har ikke "brug for video". Virksomheder har brug for videoer, der løser et specifikt problem vha. psykologisk påvirkning og marketing. Men langt de fleste videografer har udelukkende fokus på at lave pæne billeder og må bare krydse fingre for, at det virker – på virksomhedens regning. Vi så et reelt hul i markedet, og det er dét, vi nu vil lukke.

BTSBTS
vores historie

Skal du med?

Vi arbejder med både lokale og nationale, store og små

Vi hjælper virksomheder, der er sultne efter vækst. Virksomhedsejere, der drømmer om at bygge deres virksomhed op til at blive bedre, stærkere og tjene flere mennesker.

Enhver virksomhed kan drage fordel af mere effektiv markedsføring. Vi samarbejder med de virksomheder, der indser det og ønsker at styrke kommunikationen af deres brand, tiltrække de bedste medarbejdere, bygge stærke relationer til deres (potentielle) kunder og strømline deres arbejdsgange.

Vi arbejder primært med virksomhedsejeren, det interne marketingteam eller det eksterne bureau, der varetager markedsføringen/kommunikationen for brandet.

Vi hjælper kunder af enhver art, fx:
  • Tandlæger, psykologer, kiropraktorer, frisører og terapeuter
  • Coaches, konsulenter, trænere og iværksættere
  • Håndværksvirksomheder, entreprenører og typehusfirmaer
  • SaaS-, app-, tech- og softwarevirksomheder
  • Skønhedsbrands, designvirksomheder og FMCG
  • Uddannelsesinstitutioner, kommuner og turistbureauer

Vil du vide, om vi er det rette match? Så skriv til os, eller find en tid i vores kalender, der passer dig, og book et møde med os.

Martin Herlin Videobranding

Mød Martin
Martin er foto-, video- og colorgrading-nørden. Hans fortid som sælger gør, at han i lige så høj grad kigger på vores kunders ROI som på de kreative muligheder. Martin sikrer, at vores kunder både får noget, der rykker på bundlinjen og får seerne til at handle. Martin er daglig leder af den svenske del af VideoBranding.

Samuel Meijer VideoBranding

Mød Samuel
Samuel er indholds-, redigerings- og funnel-nørden. Hans baggrund fra reklame, tv og som danmarksmester i stand-up gør ham allergisk over for at kede seerne – i særdeleshed vores kunders. Måske derfor er han storleverandør af catchy kampagnesætninger som bl.a. “Dem der går med kniv, har en lille dolk.”