OM OS

Tid til lidt historie

Hvad fik os til at skabe et bedre videobureau? Læs med her ...

Vores historie

OM os

Hvad gør os til noget særligt?

Der findes rigtig mange, som kan producere video. Hos VideoBranding kommer de pæne billeder ikke først, men derimod det rette indhold og den rette psykologi, så vi kan påvirke dine seere til at gøre det, du har brug for.

Vi er et lille, specialiseret team, der kan stå for hele produktionen fra koncept til distribution, men vi har også et tæt samarbejde med branchens førende cinematografer, tonemestre, animatorer og projektkoordinatorer, så vi altid har de helt rette til at stå for din produktion.

Denne fleksibilitet giver os mulighed for at tilgå hvert projekt unikt og hyre de bedste folk til jobbet (uden unødvendige omkostninger). Resultaterne er bedre videoer, der leveres hurtigt, til en brøkdel af prisen (sammenlignet med traditionelle video- og reklamebureauer).

Sådan betjener vi vores kunder.

Vi foretrækker at arbejde tæt sammen med et begrænset antal kunder i stedet for at jonglere 117 projekter ad gangen. På den måde leverer vi de bedste resultater for vores kunder – for hvis vi ikke leverer gode resultater, forsvinder vores eksistensberettigelse.

Det betyder, at vi går i dybden med hver enkelt kunde. Vi vil lære, hvordan din virksomhed fungerer, forstå jeres salgstragt, unikke salgsargumenter (USP'er), kernemarked m.m.

Videoer kan bruges på et uendeligt antal måder, men kun nogle få af dem vil generere penge til dig. Samtidig er video en stor investering, og derfor finder vi i fællesskab de steder, hvor video vil kunne generere en meromsætning i din virksomhed, så din investering skaber vækst.

Vores historie

Baggrund

Sådan blev vi videomarketing-nørder. 🤓

Vi har en vidt forskellig baggrund, men fælles for vores ejere er, at vi ikke har papir på en skid – og vi er sådan set stolte af det. Det er nemlig ikke uddannelser på fancy universiteter, der har gjort os til et af landets mest eftertragtede videomarketingbureauer.

Det er derimod de resultater, vi har skabt for både små og store kunder, samt benhård disciplin og en indlevende virksomhedsforståelse, der har gjort, at vi er det attraktive valg. Til trods for at vi ikke tilbyder markedets laveste pris.

For vores kunder er prisen ikke det vigtigste, men derimod det mentale fodspor, vi skaber i dine kunders bevidsthed. For når du først har skabt et godt indtryk hos dine kunder, så er det dig, de vælger – igen og igen og igen. Også selv om din pris ikke er den laveste.

Derfor startede vi et produktionsselskab.

Vi startede ikke VideoBranding, fordi vi elsker at lave videoer. Vi startede det, fordi vi er drevet af den enorme kraft, som video besidder til at transformere vores kunders forretning og hjælpe dem med at tage deres virksomhed til næste niveau.

Video er verdens mest effektive marketingværktøj, hvis bare man kombinerer det med den rette strategi og distribution.

Virksomheder har ikke "brug for video". Virksomheder har brug for videoer, der løser et specifikt problem vha. psykologisk påvirkning og marketing. Men langt de fleste videografer har udelukkende fokus på at lave pæne billeder og må bare krydse fingre for, at det virker – på virksomhedens regning. Vi så et reelt hul i markedet, og det er dét, vi nu vil lukke.

BTSBTS
vores historie

Skal du med?

Vi arbejder med både lokale og nationale, store og små.

Vi hjælper virksomheder, der er sultne efter vækst. Virksomhedsejere, der drømmer om at bygge deres virksomhed op til at blive bedre, stærkere og tjene flere mennesker.

Enhver virksomhed kan drage fordel af mere effektiv markedsføring. Vi samarbejder med de virksomheder, der indser det og ønsker at styrke kommunikationen af deres brand, tiltrække de bedste medarbejdere, bygge stærke relationer til deres (potentielle) kunder og strømline deres arbejdsgange.

Vi arbejder primært med virksomhedsejeren, det interne marketingteam eller det eksterne bureau, der varetager markedsføringen/kommunikationen for brandet.

Vi hjælper kunder af enhver art, fx:
  • Tandlæger, psykologer, kiropraktorer, frisører og terapeuter
  • Coaches, konsulenter, trænere og iværksættere
  • Håndværksvirksomheder, entreprenører og typehusfirmaer
  • SaaS-, app-, tech- og softwarevirksomheder
  • Skønhedsbrands, designvirksomheder og FMCG
  • Uddannelsesinstitutioner, kommuner og turistbureauer

Vil du vide, om vi er det rette match til at hjælpe din virksomhed? Udfyld vores undersøgelsesformular, eller klik på linket nedenfor til at booke et møde med os.

Martin Herlin Videobranding

Hvem er Martin?
Martin er foto-, video- og colorgrading-nørden. Hans fortid som sælger gør, at han i lige så høj grad kigger på vores kunders ROI og mulighed for optimering af indtjening, som på de kreative muligheder. Han sørger for, at man som kunde både får noget, der rykker på bundlinjen og får seerne til at handle. Martin har boet mange år i eksotiske lande og har haft sit kamera i hånden størstedelen af tiden. Nu bor han i Malmø og er daglig leder af den svenske del af VideoBranding, hvilket har gjort hans danske … hmm, hvordan skal man sige det pænt? Altså, det er Samuel, der tager sig af alt på skift på dansk.

Samuel Meijer VideoBranding

Hvem er Samuel?
Samuel er indholds-, redigerings- og funnel-nørden. Han har en baggrund som reklametekstforfatter, tv-tilrettelægger og danmarksmester i stand-up. Han ved derfor præcis, hvordan man gør komplekse budskaber nemme at forstå. Samuels hjerne er storleverandør af catchy kampagnesætninger som bl.a. “Dem der går med kniv, har en lille dolk.” For nylig tog han en uddannelse i salgspsykologi for bedre at kunne gøre vores kunders kampagner endnu mere profitable. Til gengæld er han lettere rød-grøn-farveblind, så farverne tager Martin sig af.