Velkommen til vores online showroom

vores vigtigste Videotyper

Her kan du se eksempler på nogle af de vigtigste typer af video, som vi kan bruge til at vækste din forretning. Bemærk: Af hensyn til nogle kunder er det ikke alle vores projekter, du kan se her. Hvis du leder efter noget specifikt, så sig frem.

Brandingvideoer

Vores speciale er brandingvideoer – eller herovideoer, som mange også kalder dem. Det er en 1-2 minutter lang video, som forklarer hvem I er, hvad I laver, hvorfor I gør det, og hvordan I er det eneste logiske valg for potentielle kunder.

Rekrutteringsvideoer

Kampen om de bedste medarbejdere er massiv. Derfor bruger flere og flere video til at fange seernes opmærksomhed. Samtidig kan man som arbejdsgiver give et unikt indblik i, hvordan det er at være ansat på netop deres arbejdsplads.

Video-testimonials

Det kan være svært at overbevise nye kunder om, at det, du tilbyder, kan påvirke dem positivt. Testimonialvideoer er en af de mest effektive måder at opbygge troværdighed og bevise, at du og dit produkt er dine kunders tid, penge og energi værd.

Promovideoer og reklamefilm

Videoannoncer, promovideoer og reklamefilm er lavet til at fange seerens opmærksomhed og få dem til at klikke videre til din hjemmeside, booke en tid i din kalender, lede dem over på din webshop, eller hvad du ønsker, at de skal gøre.

Produktvideoer

72 % af alle forbrugere foretrækker ifølge Hubspot video frem for tekst. Samtidig svarer 65 %, at deres købsbeslutning er foretaget på baggrund af, hvad de har set på deres mobil. Der er med andre ord gode penge i at vise sit produkt på video.

Andre kreative videoer

Eventvideoer, "Om os"-videoer, fundraisers, webinarer – you name it, we make it.