Videoproduktion
med ét fokus: at
skalere dit brand

Rekrutteringsvideo &
employer branding

brands med VIDEO

Få fast pris på rekrutteringsvideo. Øg ansøgningsraten med op mod 34%. Skab opmærksomhed hos markedets bedste kandidater, og tiltræk de største talenter.

Vi har allerede tryllet for:

Logo fra tilfreds kunde KriminalforsorgenSkoda logo - videopræsentation af Skoda Enyaq IVOrkla logo – Præsentationsvideoer til livestreaming + årsberetningKøbenhavns Kommune logo - rekrutteringsvideoAarhus Kommune logo - Videoportræt af kunstneren Ruth Campau ifm. hendes værk "Klostertorv Boogie Woogie"Roskilde Kommune logo – Præsentationsvideo for bydelen Musicon i Roskilde
Afry logo – Rekrutteringsvideoer for "Food & Pharma" + diverseAltana logoRicoh logo – præsentationsfilm og paid social adsLivio
Frida AFRI

Tiltræk markedets Bedste kandidater med en Rekrutteringsfilm

Vi hjælper alle slags virksomheder med at finde de rette personer til deres ledige stillinger ved hjælp af kraftfulde visuelle historier.

Video er et unikt værktøj til at formidle den gode stemning på jeres arbejdsplads og give kandidaterne en personlig oplevelse af, hvordan det er at arbejde hos lige netop jer.

På en måde, som ikke kun spiller på logik, men også på ansøgerens følelser og drømme for et fremtidigt arbejde.

Skal vi tage en snak? →
Hvad får du for 10.000 dkk?

Her er et udvalg af tidligere projekter

Tjek nogle af vores seneste projekter for andre kunder nedenfor, eller klik her for mere.

01
Københavns Kommune
Rekrutteringsvideo

BBU Nørrebro Bispebjerg ønsker at tiltrække de bedste kolleger. Derfor lavede vi sammen en rekrutteringsvideo, som de kan bruge i alle deres stillingsopslag.

02
Caseware
Rekrutteringsvideo

Caseware havde udfordringer med at få det rigtige personale til at søge deres stillinger. Vi lavede sammen en video, der kunne støtte Caseware i deres rekruttering.

03
AFRY - Food & Pharma
Rekrutteringsvideo (Svensk)

Afry er en unik arbejdsplads med plads til andet end arbejde. Sammen har vi lavet flere rekrutteringsvideoer, der formidler den gode stemning.

04
Saxo Bank
Rekrutteringsvideo

Hos Saxo Bank er tid = penge. Derfor slog de to fluer med ét smæk, og på 2 x 10 minutters optagelse, havde de leveret indhold til hele to rekrutteringsvideoer.

05
Nordic Houseware Group
Rekrutteringsvideo

At finde en Senior Financial Controller til Nordic Houseware Group i Nærum, var som at finde en nål i en høstak. Men med en rekrutteringsvideo nåede de bredere ud i periferien og fandt den rette til jobbet.

06
AFRY - Teknikinformatörer
Rekrutteringsvideo (Svensk)

Svenske Afry skulle finde nye medarbejdere til deres afdeling i Malmö. Det er svært i en branche med konsulenter. Men med denne video (som de har brugt flere gange) lykkedes det at finde de rigtige kandidater.

Skal vi tage en snak? →
Div. Statistikker fra 2022 om video i jobannoncer

Derfor skal du bruge video til rekruttering

34 %

højere ansøgningsrate – fra ansøgere, som er bedre motiveret pga. den indsigt, som videoen har givet dem.

800 %

højere engagement på jobannoncer, der inkluderer video.

20x

flere delinger af video-opslag på LinkedIn kontra opslag med tekst og billeder.

About Me

Vis jeres USP'er på baggrund af en unik kombination af ekspertise

Er det nok at vise smukke billeder, når I skal tiltrække ny arbejdskraft? Det tror vi ikke på. Derfor kombinerer vi strategisk information med visuel kreativitet og storytelling.

Med vores kombinerede erfaring som reklame-copywriter og ekspertise inden for videoproduktion tilbyder vi en unik måde at hjælpe jer med at skabe effektive rekrutteringsvideoer. På baggrund af psykologiske virkemidler kan vi tale til og tiltrække din branches største talenter.

Rosted & Partners logo

"Vi har flere gange fået lavet rekrutteringsvideoer af VideoBranding. Det har vi ganske enkelt, fordi vi kan se, at det virker."

Jacob Rosted & partners
Jacob Døring
CFO'ens rekrutteringspartner, Rosted & Partners

Tiltræk markedets bedste kandidater med en rekrutteringsvideo

Mange bruger en rekrutteringsvideo til at fange potentielle ansøgeres interesse med én komplet video, hvor en kandidat kan SE hvorfor dette kan blive drømme jobbet, i stedet for at LÆSE om det. Vi anbefaler oftest at lave en kort video, der fanger seerens interesse og fører dem videre til en side, hvor de får al relevant info om jobbet.

Men der er ingen grund til at stoppe dér. Video er nemlig et unikt redskab til at formidle den gode stemning på arbejdspladsen og give kandidaterne en personlig oplevelse af, hvordan det er at arbejde hos lige netop jer – på en måde, som ikke kun spiller på logik, men også på ansøgerens følelser.

Derfor kan du også overveje at vise endnu mere personlighed ved at lave en procesvideo, hvor du forklarer ansættelsesprocessen eller jeres arbejdsmetoder. Du kan sende en "tak for din ansøgning"-video, og du kan interviewe fremtrædende medarbejdere om, de store glæder de opnår ved at arbejde hos jer.

Som en bonuseffekt er det alt sammen med til at booste jeres employer-branding.

FAQ

Få svar på nogle af de klassiske spørgsmål.

Er der andet, du gerne vil spørge om?
Kontakt os her!
Hvad koster en rekrutteringsvideo?

Vi har som udgangspunkt en fast pris på 10.000 DKK, for at gøre det så nemt og overskueligt for alle parter.

Det eneste, det kræver, er, at vi kommer og filmer hos jer én dag på én adresse.

Dertil få I et indledende møde, sparring på manus, optagelser, klip, undertekster og grafik på ét sprog, to korrektur-runder m.m.

Optagelser på flere adresser samt undertekster og/eller grafik på flere forskellige sprog vil koste yderligere, hvilket vi aftaler, inden vi går i gang.

Kan I hjælpe med at give sparring på manus?

Det er faktisk det, vi allerhelst vil, så vi sikrer os, at jeres video bliver så effektiv som muligt.

Vi har stor erfaring med netop rekrutteringsvideoer og arbejder hårdt på, at vi finder den bedste løsning sammen.

Kan vi optage på flere lokationer?

Ja, det kan vi godt. Man der skal muligvis påregnes en merudgift i forhold til transport og håndtering af udstyr.

Hvordan forbereder vi os inden optagelse?

Det er vigtigt, at HELE arbejdspladsen er informeret om, at der kommer et videohold. Så har alle en chance for at få sat håret, strøget tøjet og rydde op omkring sig.

Hvis du skal tale til kameraet, er det en fordel, hvis du kan manuskriptet nogenlunde.

Bare rolig – vi tager optagelserne i små bidder, og vi kan også medbringe teleprompter.

Vi har lavet en udførlig guide til vores kunder, som du og dine medarbejdere kan gennemgå, inden vi kommer fordi og optager.

Kan der komme undertekster på vores video?

Der SKAL undertekster på jeres video. 86 % af videoer bliver set uden lyd, og derfor er det supervigtigt med undertekster.

Undertekster på det sprog, som I taler i videoen, er gratis. Hvis I vil have yderligere undertekster på, vil der være en merudgift til oversættelse.

Separate undertekster i form af en SRT-fil kan 'læses' af den platform, som I lægger videoen op på, og vil dermed bidrage til jeres søgemaskineoptimering, så videoen bliver vist til flere potentielle kandidater.

kom i gang med at finde din branches bedste hoveder i dag

Send os en besked, så vi kan komme i gang med at finde den helt rigtige kandidat.
Dude
Skal vi tage en snak? →

Udfyld oplysningerne, så kontakter vi dig

Thank you! Your submission has been received!
Pis ... Noget gik galt. Prøv igen!

9 gode grunde til at komme i gang i dag

Rekrutteringsvideoer har vist sig at være effektive til at målrette jobannoncen til de helt rette kandidater og slutteligt ansætte de helt rigtige medarbejdere, som ikke smutter igen efter et år, fordi de alligevel ikke passede 100 % til jobbet. Det er der nemlig en irriterende måde at spilde tid og penge på.

#1: Boost din SEO

Videoer i rekruttering er en fantastisk måde at booste din SEO-indsats og forbedre din tilstedeværelse i søgeresultaterne. Ifølge Brightcove er video i jobopslag ansvarlig for en stigning på 157 % i organisk hjemmesidetrafik fra søgemaskineresultatsider.Med andre ord; hvis du implementerer video på din virksomheds karrieresider, vil de rangere højere i Googles søgeresultater. Google elsker video – for det gør din målgruppe også!

#2: Nå ud til flere kandidater

Folk over en bred kam elsker video! Derfor deler vi også videoer oftere end tekst og billeder. Faktisk genererer video ifølge Wordstream 1200 % flere delinger end tekst og billeder tilsammen!Sagt på dansk: Hvis du tilføjer en video til dine jobopslag, vil flere mennesker se dine opslag og ikke mindst DELE dem med venner og bekendte. Derfor vil dine jobopslag kunne nå ud til et væsentligt større antal mennesker, selv om din indsats ikke er væsentligt større.

#3: Få flere visninger af dit jobopslag

For tiden er det ansøgers marked, for de jobsøgende har mange muligheder. Derfor bliver du som arbejdsgiver nødt til at skille dig ud med opmærksomhedsskabende jobopslag, i håb om at tiltrække opmærksomheden blandt markedets bedste folk.

Ifølge CareerBuilder bliver jobopslag med videoikoner set 12 % mere end opslag uden video.

#4: Få flere ansøgere

Foruden at tiltrække opmærksomheden fra dine potentielle kandidater er videoer også gode til at overbevise kandidater om at ansøge til dine ledige stillinger.

Endnu en CareerBuilder-undersøgelse har vist, at jobopslag med videoer har en 34 % større ansøgningsrate. Med andre ord kan du ved blot at tilføje en video til dine jobopslag få en markant større pulje af ansøgere at vælge imellem.

34% større ansøgningsrate

#5: Få de “rigtige” ansøgere

Video er et fantastisk værktøj, du kan bruge til at sikre en bedre kulturel tilpasning af dine jobansøgere. Når dine potentielle ansøgere ser en video, som viser hverdagen og arbejdsmiljøet på din arbejdsplads, vil de øjeblikkeligt kunne forestille sig, at de arbejder i din virksomhed.

Dermed kan de vurdere, om et job hos jer er det helt rette for dem. Som et resultat heraf vil du kunne opleve at modtage færre ansøgninger fra ansøgere, som alligevel ikke er de rette til jobbet eller som match til jeres kernemedarbejdere.

#6: Styrk din employer-branding

Videoer er perfekte til at promovere dit medarbejder-brand og præsentere din virksomhed som et fantastisk sted at tilbringe størstedelen af sine vågne timer. Du kan bruge video til at fortælle en historie om din virksomhed og fremhæve virksomhedens værdier – både over for ansatte, kunder miljøet og så videre. Du kan også fremvise din virksomhedskultur og din arbejdsplads og give potentielle kandidater et indblik i, hvordan en hverdag på jeres arbejdsplads ser ud.

Alt dette vil hjælpe dig med at gøre mere end blot at fortælle kandidaterne, at du er en fantastisk arbejdsgiver. Ved hjælp af video kan du bogstaveligt talt vise dem, hvor fantastisk det er at arbejde i din virksomhed.

#7: Styrk kandidatoplevelsen

Video bliver oftest brugt til at tiltrække kandidaternes opmærksomhed. Men video kan også bruges i de senere stadier af din ansættelsesproces. Videoer er en fantastisk måde at levere et differentieret budskab til dine jobansøgere! Ved at bruge videoer kan du holde  kommunikationen personlig gennem hele din ansættelsesproces, hvilket kan forbedre din kandidatoplevelse markant.

#8: Spar tid

Da jobopslag med videoer tiltrækker flere ansøgere, vil du kunne få flere ansøgere på kortere tid. På den måde kan du forkorte ansættelsesprocessen markant og hurtigere få den rette medarbejder i gang i jeres åbne stilling.

Slutteligt bør du ikke overse videos store potentiale, som video har, ved eksempelvis screening og interviews.

#9: Spar penge

Da jobopslag med videoer har flere visninger, delinger og højere ansøgningsprocent, kan du opleve at skulle bruge færre penge på at promovere dem for at få et tilfredsstillende antal kandidater at vælge imellem.

Ved hjælp af videosamtaler kan I reducere eventuelle omkostninger til rejser. Rapporten “ROI of Video Collaboration” fra Aberdeen Group viser, at 72 % af de adspurgte ledere identificerede "reduktion i rejseomkostninger" som den primære årsag til at bruge videointerviews.

Brug video til at styrke hele din rekrutteringsproces

Brug af videoer kan hjælpe dig med at nå ud til flere kandidater, tiltrække deres opmærksomhed, præsentere dit employer-brand, øge din ansøgningsrate, teste og interviewe kandidater, kommunikere med dine jobansøgere gennem hele din ansættelsesproces og forbedre kandidatoplevelsen.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan styrke jeres rekrutteringsprocesser vha. video, så book en tid til et gratis strategimøde på den røde knap i menuen foroven. God fornøjelse med jagten på markedets bedste kandidater.