live-streaming og podcast

Positionér dig som markedsleder vha. streaming og podcasts, der og brander din virksomhed opbygger en trofast kundebase.

Er du klar til virkelig at rykke?

Sælg mere til flere – uden fysiske begrænsninger

Lad jer ikke begrænse af tid og sted – eller pandemier og forsamlingsforbud – med livestreaming kan alle deltage i jeres kurser, konferencer, events, produktlanceringer m.m., også selv om de forhindret i at deltage fysisk.

Livestreaming og livesalg er ofte en ny og uudforsket salgskanal. Men flere og flere har allerede opdaget, at streaming kan være en god investering.

Fortæl mig mere →
Watch Video
2:53
Fremtiden tegner lyst

1 time live = månedsvis af content

Får du heller aldrig prioriteret at lave content, fordi det er for tidskrævende? Så er livestreaming smart. 20 minutters livestreaming tager nemlig præcis 20 minutter at lave. Færdigt arbejde.

Efterfølgende kigger vi din optagelse igennem og omdanner de sjoveste og mest informative klip til micro content, som du kan bruge på alle dine sociale medier som Reels, Shorts, Stories osv. Hele din livestreaming kan endda laves til en podcast og transskriberes til et blogindlæg.

📊    Hvordan kan det hjælpe min forretning?

👩🏻    Hvem er målgruppen?

📈    Hvordan skaber jeg størst mulig effekt?

Laptop som content kan spille på

🤩

Sælg flere billetter

Du bliver i stand til at sælge flere billetter, selv om alle stole er udsolgt til din event, eller hvis folk af andre årsager ikke kan deltage fysisk.

💰

Øg jeres troværdighed

Når I går på live, er det uden filter. Det øger troværdigheden, fordi det viser jer fra en upoleret side. What you see, is what you get.

🫵

Få langtidsholdbart content

– uden at bruge dagevis på at lave det. Når det er sendt, er det slut, og udsendelsen kan leve i årevis og tiltrække masser af nye kunder.

"This guy is the bees knees. Trust me when I say that if he didn't have a girlfriend I'd be all over that like white on rice."

Lisa Livio
Mette Blomsterberg

CEO, Blomsterbergs

"This guy is the bees knees. Trust me when I say that if he didn't have a girlfriend I'd be all over that like white on rice."

Lisa Livio
Mette Blomsterberg

CEO, Blomsterbergs

vi arbejder med virksomheder af alle størrelser
HPK fotograf logo
Fokus på jeres bundlinje

Vækst med video

Vi vil gerne sikre, at din virksomhed får mest muligt ud af vores samarbejde. Her er et par eksempler på, hvordan du kan bruge denne service til at få endnu stærkere resultater i din forretning.

 • Connect med dit publikum og besvar spørgsmål live
 • Boost jeres salg under og efter udsendelsen
 • Spar tid på at skabe engagerende content
 • Tiltræk jeres ideelle kunder
 • Sælg flere billetter, end der er stole til jeres event
 • Opbyg tillid, empati og troværdighed
 • Ram en engageret målgruppe, som nemt konverterer
 • Dine konkurrenter er ikke begyndt på det endnu
det kan vi jo sagtens påstå

Men hvad siger vores kunder?

“Vores samarbejde har skabt nogle forbløffende flotte videoer, som har givet os et meget professionelt og eksklusivt look udadtil. Vi anbefaler alle at bruge jer til at styrke diverse brandingstrategier. Et kæmpe thumbs up herfra!”
“Vi er vilde med samarbejdet med jer. Det er fedt, at I altid har en holdning til strategi og indhold – og så ser det samtidig sindssygt flot ud. Det ersom at have et stort reklamebureau med på råd, men til en brøkdel af prisen.”
“Lad være med at spilde tid på videografer, der vil sælge dig én video, som de håber konverterer. VideoBranding har fokus på strategien, hvilket gør deres løsninger langt mere effektive. De er dit hack til at udvide din kundebase.”
“VideoBranding gav et meget kompetent og professionelt indtryk. De var omhyggelige med at lytte til vores behov og ønsker og kom selv med mange gode forslag, der førte tilet utrolig vellykket slutresultat for vores klinik. Varm anbefaling herfra.”
“Jeg er imponeret over jeres fleksibilitet og at I konstant byder ind med gode idéer til en højere kvalitet eller en mere direkte vej til modtagerens opmærksomhed.”
Mellisa Organic Skincare logo - præsentationsvideo
“Det er tydeligt, at I rent faktisk bekymrer jer om vores forretning. I forsøger ikke bare at lave en flot video; jeres fokus er på at skabe resultater, der driver vores brand fremad. Det har vi ikke oplevet før.”
VideoBranding-ikon
VideoBranding-ikon
Sådan arbejder vi sammen om jeres

live-streaming og podcast

Når du arbejder med os, får du mere end bare en video. Du får en samarbejdspartner, og vi har i lige så høj grad fokus på jeres marketing og forretning, så alle dele i motoren spiller sammen.

Vi vil omdefinere, hvordan et videoproduktionsselskab bør være. Her får du ikke alene den boblende kreativitet fra et stort bureau til en brøkdel af prisen, men også et laserfokus på jeres bundlinje.

😍

Fokus på troværdighed

Vi ønsker at vise virkeligheden, som den er, så jeres troværdighed blandt leads og kundeemner er i top.

🧠

Gennemtænkt fra A-Z

Vi sørger for, at din indsats er tænkt igennem fra A-Z og sikrer et synergisk samspil mellem video og marketing.

🎨

Tro mod jeres brand

Fra farver og skrifttyper til budskaber og tone. Vi tilpasser jeres materialer, så alt følger jeres generelle brandoplevelse.

🤝

Fast pris

Ingen orker ubehagelige overraskelser, så vi sørger for, at alt det aftalte er inkluderet. Ingen skjulte gebyrer.

All inclusive
Vi elsker happy endings. Derfor sørger vi for, at alt er inkluderet i den aftalte pris, uanset om du repræsenterer en international koncern eller en enkeltmandsvirksomhed.
Starting at
Fra 10.000 kr.
 • Møde til planlægning og strategi
 • 30-60 minutters livestreaming
 • 3-4 professionelle kameraer
 • 2-3 mand til at styre teknikken, så I kan fokusere på indhold
 • Prof lyd og lys
 • Mulighed for at afspille videoindslag, grafik og fotos
 • Underlægningsmusik med fuld licens
Få et tilbud →
Spørgsmålstegn grafisk

Frequently Asked Questions

More Questions? 

Who are you? 

Who who, who who

What do you do for a living?

The passage is attributed to an unknown typesetter in the 15th century who is thought to have scrambled parts of Cicero's De Finibus Bonorum et Malorum for use in a type specimen book.