video-produktion

Præsentationsvideo, rekrutteringsvideo, videoannoncer, testimonials m.m. Vi står for hele produktionen – du høster frugterne.

Er du klar til virkelig at rykke?

Video på din landing page øger raten af konverteringer med 86 %

Samtidig fastholder video bedre besøgende på din hjemmeside og hjælper dermed din virksomhed med at ranke højere i organiske søgeresultater. Men salg og konverteringer er kun én ting. Video hjælper også med at bygge stærkere relationer på et følelsesmæssigt plan, hvilket ikke bare giver succes nu, men også på langt sigt.

Fortæl mig mere →
Watch Video
2:53
Fremtiden tegner lyst

Få en drastisk højere ROI

Du har mindre end 1 sekund til at fange dit publikums opmærksomhed online. Er dine videoer gearet til det? Med vores videoproduktion, fanger vi seerens opmærksomhed, taler til deres sanser og fanger deres følelser fra første sekund.

📊    Hvordan kan det hjælpe min forretning?

👩🏻    Hvem er målgruppen?

📈    Hvordan skaber jeg størst mulig effekt?

Laptop som content kan spille på

🤩

Flere kunder for pengene

Video øger din performance på afgørende parametre, hvilket ofte betyder, at du kan bruge færre penge på marketing, men få flere leads og konverteringer.

💰

Højere score, lavere CPA

Video på din hjemmeside og sociale medier vil forbedre din relevans-score og give dig en lavere CPA (pris pr. konvertering) og CPM (pris pr. tusind visninger).

🫵

Vær top of mind

Video spiller på flere båndbredder i dine modtageres bevidsthed – på både et logisk og emotionelt plan. Derfor husker de bedre dig og din service.

"Lad være med at spilde din tid på videografer, der vil sælge dig én video, som de håber konverterer. VideoBranding har fokus på strategien, hvilket gør deres løsninger langt mere effektive. De er dit hack til at udvide din kundebase."

Lisa Livio
Christine Gouchault

CCO, NewBanking

"Lad være med at spilde din tid på videografer, der vil sælge dig én video, som de håber konverterer. VideoBranding har fokus på strategien, hvilket gør deres løsninger langt mere effektive. De er dit hack til at udvide din kundebase."

Lisa Livio
Christine Gouchault

CCO, NewBanking

vi arbejder med virksomheder af alle størrelser
HPK fotograf logo
Fokus på jeres bundlinje

Vækst med video

Vi vil gerne sikre, at din virksomhed får mest muligt ud af vores samarbejde. Her er et par eksempler på, hvordan du kan bruge denne service til at få endnu stærkere resultater i din forretning.

 • Spare tid på at forklare samme ting igen og igen
 • Skabe stærkere relationer til dine kunder
 • Tiltrække markedets bedste medarbejdere
 • Tiltrække mere kvalificerede leads
 • Guide potentielle kunder gennem din salgstragt
 • Intern oplæring af medarbejdere
 • Guide, træne og oplære kunder
 • Afværge skepsis og opbygge troværdighed
det kan vi jo sagtens påstå

Men hvad siger vores kunder?

“Vores samarbejde har skabt nogle forbløffende flotte videoer, som har givet os et meget professionelt og eksklusivt look udadtil. Vi anbefaler alle at bruge jer til at styrke diverse brandingstrategier. Et kæmpe thumbs up herfra!”
“Vi er vilde med samarbejdet med jer. Det er fedt, at I altid har en holdning til strategi og indhold – og så ser det samtidig sindssygt flot ud. Det ersom at have et stort reklamebureau med på råd, men til en brøkdel af prisen.”
“Lad være med at spilde tid på videografer, der vil sælge dig én video, som de håber konverterer. VideoBranding har fokus på strategien, hvilket gør deres løsninger langt mere effektive. De er dit hack til at udvide din kundebase.”
“VideoBranding gav et meget kompetent og professionelt indtryk. De var omhyggelige med at lytte til vores behov og ønsker og kom selv med mange gode forslag, der førte tilet utrolig vellykket slutresultat for vores klinik. Varm anbefaling herfra.”
“Jeg er imponeret over jeres fleksibilitet og at I konstant byder ind med gode idéer til en højere kvalitet eller en mere direkte vej til modtagerens opmærksomhed.”
Mellisa Organic Skincare logo - præsentationsvideo
“Det er tydeligt, at I rent faktisk bekymrer jer om vores forretning. I forsøger ikke bare at lave en flot video; jeres fokus er på at skabe resultater, der driver vores brand fremad. Det har vi ikke oplevet før.”
VideoBranding-ikon
VideoBranding-ikon
Sådan arbejder vi sammen om jeres

video-produktion

Når du arbejder med os, får du mere end bare en video. Du får en samarbejdspartner, og vi har i lige så høj grad fokus på jeres marketing og forretning, så alle dele i motoren spiller sammen.

Vi vil omdefinere, hvordan et videoproduktionsselskab bør være. Her får du ikke alene den boblende kreativitet fra et stort bureau til en brøkdel af prisen, men også et laserfokus på jeres bundlinje.

😍

Fokus på troværdighed

Vi ønsker at vise virkeligheden, som den er, så jeres troværdighed blandt leads og kundeemner er i top.

🧠

Gennemtænkt fra A-Z

Vi sørger for, at din indsats er tænkt igennem fra A-Z og sikrer et synergisk samspil mellem video og marketing.

🎨

Tro mod jeres brand

Fra farver og skrifttyper til budskaber og tone. Vi tilpasser jeres materialer, så alt følger jeres generelle brandoplevelse.

🤝

Fast pris

Ingen orker ubehagelige overraskelser, så vi sørger for, at alt det aftalte er inkluderet. Ingen skjulte gebyrer.

All inclusive
Vi elsker happy endings. Derfor sørger vi for, at alt er inkluderet i den aftalte pris, uanset om du repræsenterer en international koncern eller en enkeltmandsvirksomhed.
Starting at
Fra 3500 kr.
 • Strategimøde
 • Manus og storyboard (hvis nødvendigt)
 • Professionelt optageudstyr
 • De korrekte formater afhængigt af videoens formål
 • Musik og grafik med fuld licens
 • Undertekster
 • Videoguide til implementering

Få et tilbud →
Spørgsmålstegn grafisk

Frequently Asked Questions

More Questions?