Testimonials

... og nu lidt social proof

Her kan du se, hvad vores kunder har at sige om samarbejdet med os.

Mellisa Organic Skincare logo - præsentationsvideo

“Det er tydeligt, at I rent faktisk bekymrer jer om vores forretning. I forsøger ikke bare at lave en flot video; jeres fokus er på at skabe resultater, der driver vores brand fremad. Det har vi ikke oplevet før.”

Foto af Karina Marcuslund fra Mellisa Organic Skincare
Karina Marcuslund
Markedsføringsansvarlig,
Mellisa Organic Skincare
IPS logo

“Vores samarbejde har skabt nogle forbløffende flotte videoer, som har givet os et meget professionelt og eksklusivt look udadtil. Vi anbefaler alle at bruge jer til at styrke diverse brandingstrategier. Et kæmpe thumbs up herfra!”

Marc Petersen fra IPS-Group
Marc W. Petersen
Marketing Manager,
IPS-Group
Afry logo – Rekrutteringsvideoer for "Food & Pharma" + diverse

“Vi er vilde med samarbejdet med jer. Det er fedt, at I altid har en holdning til strategi og indhold – og så ser det samtidig sindssygt flot ud. Det er som at have et stort reklamebureau med på råd, men til en brøkdel af prisen.”

Frida_AFRY
Frida Lövgren
Group Manager,
Afry
Livio

“VideoBranding gav et meget kompetent og professionelt indtryk. De var omhyggelige med at lytte til vores behov og ønsker og kom selv med mange gode forslag, der førte til et utrolig vellykket slutresultat for vores klinik. Varm anbefaling herfra.”

Lisa Livio
Lisa Nolte
Laboratoriechef,
Livio
Musicon logo

“Jeg er imponeret over jeres fleksibilitet og at I konstant byder ind med gode idéer til en højere kvalitet eller en mere direkte vej til modtagerens opmærksomhed.”

Kasper Musicon
Kasper B. Andersen
Kommunikationsmedarbejder,
Musicon
Logo for tilfreds kunde NewBanking

“Lad være med at spilde tid på videografer, der vil sælge dig én video, som de håber konverterer. VideoBranding har fokus på strategien, hvilket gør deres løsninger langt mere effektive. De er dit hack til at udvide din kundebase.”

Christine Testimonial
Christine Gouchault
CCO,
NewBanking
Nogen spørgsmål?

Lad os tage en snak

Er du nysgerrig på, hvordan video kan hjælpe dit brand til at skille sig ud online? Lad os planlægge en Zoom-kaffe og tage en snak!