Videoproduktion
med ét fokus: at
skalere dit brand

Videoproduktion
& storytelling

brands med VIDEO

Vil du have videoer, der rent faktisk virker, fordi de er produceret af nogle, som sætter sig ind i dine kunders behov? Jamen, så velkommen til.

Vi har allerede tryllet for:

Logo fra tilfreds kunde KriminalforsorgenSkoda logo - videopræsentation af Skoda Enyaq IVOrkla logo – Præsentationsvideoer til livestreaming + årsberetningKøbenhavns Kommune logo - rekrutteringsvideoAarhus Kommune logo - Videoportræt af kunstneren Ruth Campau ifm. hendes værk "Klostertorv Boogie Woogie"Roskilde Kommune logo – Præsentationsvideo for bydelen Musicon i Roskilde
Afry logo – Rekrutteringsvideoer for "Food & Pharma" + diverseAltana logoRicoh logo – præsentationsfilm og paid social adsLivio

Vi producerer videoer, der kan ses på jeres bundlinje

Video er ikke underholdning. Det er et værktøj med unikke muligheder for at løse en specifikke udfordringer, som din virksomhed står overfor: Større salg, bedre leads, procesoptimering, tidsbesparing, rekruttering, oplæring, kommunikation af strategi osv.

Derfor producerer vi engagerende indhold, der aktivt påvirker dine seere – uanset om det er potentielle kunder eller dine medarbejdere.

Se vores produktioner →
Frida AFRI
Frida AFRI

Dine kunder ønsker at se mere video fra dit brand

Ifølge en undersøgelse foretaget af Hubspot ønsker 54% af forbrugerne at se mere videocontent fra virksomheder, de kan lide.

Vi bruger videostrategi og psykologiske mekanismer til at motivere dine seere til at handle og agere, netop som du ønsker.

Skal vi tage en snak? →
Hva' ka' I egentlig?

Her er et udvalg af tidligere projekter

Tjek nogle af vores seneste projekter for andre kunder nedenfor, eller klik her for mere.

01
Københavns Kommune
Rekrutteringsvideo

BBU Nørrebro Bispebjerg ønsker at tiltrække de bedste kolleger. Derfor lavede vi sammen en rekrutteringsvideo, som de kan bruge i alle deres stillingsopslag.

02
Livio
Brandingvideo

Livio er en fertilitetsklinik med hjertet på rette sted. Det ønskede de at vise med en hjertevarm Brand Message Video, som allerede tiltrækker nye klienter.

03
Afry
Rekrutteringsvideo

Afry er en unik arbejdsplads med plads til andet end arbejde. Sammen har vi lavet flere rekrutteringsvideoer, der formidler den gode stemning.

04
HPK Fotograf
Brandingvideo

Hannah Paludan Kristensen er en fotograf, der er med på den værste. Men hvordan viser man det til potentielle kunder i en kort video? Sådan her ...

05
Skoda
Produktvideo

Til lanceringen af Enyaq IV hev Skoda Malmö fat i os for at lave en række film til at præsentere deres nye elbil. Dette er en af promovideoerne, som sørgede for, at der hurtigt blev udsolgt.

06
TheSingleGame.dk
Reklamevideo

TheSingleGame kom til os for at få hjælp til at præsentere deres unikke dating-koncept på en kort og præcis måde. Deres koncept er sjovt – så det skulle deres reklame også være.

Book et møde →
Rosted & Partners logo

"Lad være med at spilde din tid på videografer, der vil sælge dig én video, som de håber konverterer. VideoBranding har fokus på strategien, hvilket gør deres løsninger langt mere effektive. De er dit hack til at udvide din kundebase."

Christine Testimonial
Christine Gouchault
CCO, NewBanking

Vores proces Fra start til slut

01
Strategimøde
Alle projekter starter med en kort strategisession, hvor vi dykker ned i dine mål og budskaber for at skabe en effektiv videoproduktionsstrategi, der engagerer dit publikum.
02
Preproduktion
I preproduktionsfasen planlægger vi alt ned til mindste detalje – fra evt. storyboard og location scouting til casting og tidsplanlægning. På den måde sikrer vi rene linjer og en problemfri produktion.
Frida AFRY
03
Produktion
Vores erfarne videoninjaer bringer din vision til live. Vi instruerer jer løbende og bruger state-of-the-art udstyr. Sådan sikrer vi, at I fremstår så ærligt og professionelt, som I ønsker.
04
Postproduktion
Til slut finpudser vi din video med redigering, color grading, lyddesign, grafik og undertekster for at skabe en fængslende video, der imponerer dit publikum.
Vi kan påstå meget, men ...

Hvad siger vores kunder?

Vi har produceret professionel video for bred vifte af tilfredse brands, organisationer og startups.

IPS logo
Vores samarbejde har skabt nogle forbløffende flotte videoer, som har givet os et meget professionelt og eksklusivt look udadtil.Vi anbefaler alle at bruge jer til at styrke diverse brandingstrategier. Et kæmpe thumbs up herfra!
Marc Petersen fra IPS-Group
Marc W. Petersen
Marketing Manager,
IPS-Group, Kvistgård
Livio
VideoBranding gav et meget kompetent og professionelt indtryk. De var omhyggelige med at lytte til vores behov og ønsker og kom selv med mange gode forslag, der førte tilet utrolig vellykket slutresultat for vores klinik. Varm anbefaling herfra.
Lisa Livio
Lisa Nolte
Laboratoriechef
Livio, Malmø
Afry logo – Rekrutteringsvideoer for "Food & Pharma" + diverse
Vi er vilde med samarbejdet med jer. Det er fedt, at I altid har en holdning til strategi og indhold – og så ser det samtidig sindssygt flot ud. Det ersom at have et stort reklamebureau med på råd, men til en brøkdel af prisen.
Frida_AFRY
Frida Lövgren
Group Manager,
Afry, Malmø
Musicon logo
Jeg er imponeret over jeres fleksibilitet og at Ikonstant byder ind med gode idéer til en højere kvalitet eller en mere direkte vej til modtagerens opmærksomhed. 
Kasper Musicon
Kasper B. Andersen
Kommunikationsmedarbejder,
Musicon, Roskilde
Logo for tilfreds kunde NewBanking
Lad være med at spilde tid på videografer, der vil sælge dig én video, som de håber konverterer. VideoBranding har fokus på strategien,hvilket gør deres løsninger langt mere effektive. De er dit hack til at udvide din kundebase.
Christine Testimonial
Christine Gouchault
CCO,
NewBanking, København K
Mellisa Organic Skincare logo - præsentationsvideo
Det er tydeligt, at I rent faktisk bekymrer jer om vores forretning.I forsøger ikke bare at lave en flot video; jeres fokus er på at skabe resultater, der driver vores brand fremad. Det har vi ikke oplevet før.
Foto af Karina Marcuslund fra Mellisa Organic Skincare
Karina Marcuslund
Markedsføringsansvarlig,
Mellisa, Hørsholm
VideoBranding icon used as arrow
VideoBranding-ikon
Div. Statistikker om videoproduktion

Kom forrest i køen med video

64 %

af forbrugerne er mere tilbøjelige til at købe et produkt eller en tjeneste efter at have set en video om det.
(Kilde: HubSpot)

1200 %

større chancer for at en video bliver delt på SoMe, sammenlignet med tekster og billeder kombineret.
(Kilde: WordStream)

49 %

stigning i omsætningen. Det oplever virksomheder, der bruger videoer i deres markedsføringsstrategi.
(Kilde: Vidyard)

Tiltræk markedets bedste kandidater med en rekrutteringsvideo

Mange bruger en rekrutteringsvideo til at fange potentielle ansøgeres interesse med én komplet video, hvor en kandidat kan SE hvorfor dette kan blive drømme jobbet, i stedet for at LÆSE om det. Vi anbefaler oftest at lave en kort video, der fanger seerens interesse og fører dem videre til en side, hvor de får al relevant info om jobbet.

Men der er ingen grund til at stoppe dér. Video er nemlig et unikt redskab til at formidle den gode stemning på arbejdspladsen og give kandidaterne en personlig oplevelse af, hvordan det er at arbejde hos lige netop jer – på en måde, som ikke kun spiller på logik, men også på ansøgerens følelser.

Derfor kan du også overveje at vise endnu mere personlighed ved at lave en procesvideo, hvor du forklarer ansættelsesprocessen eller jeres arbejdsmetoder. Du kan sende en "tak for din ansøgning"-video, og du kan interviewe fremtrædende medarbejdere om, de store glæder de opnår ved at arbejde hos jer.

Som en bonuseffekt er det alt sammen med til at booste jeres employer-branding.

Tillid hele vejen rundt

Skræddersyet til dine behov

Vi er eksperter i strategisk videoproduktion, som styrker din virksomheds online tilstedeværelse og positionering – og gør dig til dine kunders eneste logiske valg.

📍
100% på location
Vi skyder i udgangspunktet dine videoer dér, hvor I arbejder, for at skabe en autentisk og nærværende oplevelse for dine seere.
🎨
Tro mod dit brand
Vores team sørger for, at dine videoer er i overensstemmelse med din virksomheds brandidentitet, værdier og budskaber.
🔎
Strategien i fokus
Vores tilgang er strategibaseret. Det sikrer, at hver video, vi skaber, er i overensstemmelse med vores kunders marketing- og forretningsmål.
🤝
Fast pris
Ingen orker ubehagelige overraskelser, så vi sørger for, at alt det aftalte er inkluderet. Ingen skjulte gebyrer.
Start dit projekt →
Start et projekt →
Square tingeltangel bag promovideo for Marienlyst Spa og Hotel
SOME_iphone

FAQ

Få svar på nogle af de klassiske spørgsmål.

Er der andet, du gerne vil spørge om?
Kontakt os her!
Hvad koster en video?

Vi har som udgangspunkt en fast pris på 10.000 DKK, for at gøre det så nemt og overskueligt for alle parter.

Det eneste, det kræver, er, at vi kommer og filmer hos jer én dag på én adresse.

Dertil få I et indledende møde, sparring på manus, optagelser, klip, undertekster og grafik på ét sprog, to korrektur-runder m.m.

Optagelser på flere adresser samt undertekster og/eller grafik på flere forskellige sprog vil koste yderligere, hvilket vi aftaler, inden vi går i gang.

Kan I hjælpe med at give sparring på manus?

Det er faktisk det, vi allerhelst vil, så vi sikrer os, at jeres video bliver så effektiv som muligt.

Vi har stor erfaring med netop rekrutteringsvideoer og arbejder hårdt på, at vi finder den bedste løsning sammen.

Hvad er (ikke) inkluderet i prisen?

Ja, det kan vi godt. Man der skal muligvis påregnes en merudgift i forhold til transport og håndtering af udstyr.

Hvordan forbereder vi os inden optagelse?

Det er vigtigt, at HELE arbejdspladsen er informeret om, at der kommer et videohold. Så har alle en chance for at få sat håret, strøget tøjet og rydde op omkring sig.

Hvis du skal tale til kameraet, er det en fordel, hvis du kan manuskriptet nogenlunde.

Bare rolig – vi tager optagelserne i små bidder, og vi kan også medbringe teleprompter.

Vi har lavet en udførlig guide til vores kunder, som du og dine medarbejdere kan gennemgå, inden vi kommer fordi og optager.

Kan der komme undertekster på vores video?

Der SKAL undertekster på jeres video. 86 % af videoer bliver set uden lyd, og derfor er det supervigtigt med undertekster.

Undertekster på det sprog, som I taler i videoen, er gratis. Hvis I vil have yderligere undertekster på, vil der være en merudgift til oversættelse.

Separate undertekster i form af en SRT-fil kan 'læses' af den platform, som I lægger videoen op på, og vil dermed bidrage til jeres søgemaskineoptimering, så videoen bliver vist til flere potentielle kandidater.

Hvordan kan jeg måle effektiviteten af mine videoer?

Der er flere måder at måle effektiviteten af dine videoer på. Du kan bruge værktøjer som Google Analytics eller sociale medieplatformes indbyggede analyser til at spore KPI'er som antal visninger, antal sete sekunder, engagement, konverteringsrate og delinger. Mange bruger også helt jordnære taktikker som feedback fra deres kunder eller foretagelse af undersøgelser for at få indsigt i, hvordan videoerne påvirker målgruppen.

Start din nye salgsmaskine i dag

Fortæl os om dit projekt. Send os en besked, eller book en tid til et uforpligtende strategimøde i vores kalender.
Dude
Book et strategimøde →

9 gode grunde til at komme i gang i dag

Rekrutteringsvideoer har vist sig at være effektive til at målrette jobannoncen til de helt rette kandidater og slutteligt ansætte de helt rigtige medarbejdere, som ikke smutter igen efter et år, fordi de alligevel ikke passede 100 % til jobbet. Det er der nemlig en irriterende måde at spilde tid og penge på.

#1: Boost din SEO

Videoer i rekruttering er en fantastisk måde at booste din SEO-indsats og forbedre din tilstedeværelse i søgeresultaterne. Ifølge Brightcove er video i jobopslag ansvarlig for en stigning på 157 % i organisk hjemmesidetrafik fra søgemaskineresultatsider.Med andre ord; hvis du implementerer video på din virksomheds karrieresider, vil de rangere højere i Googles søgeresultater. Google elsker video – for det gør din målgruppe også!

#2: Nå ud til flere kandidater

Folk over en bred kam elsker video! Derfor deler vi også videoer oftere end tekst og billeder. Faktisk genererer video ifølge Wordstream 1200 % flere delinger end tekst og billeder tilsammen!Sagt på dansk: Hvis du tilføjer en video til dine jobopslag, vil flere mennesker se dine opslag og ikke mindst DELE dem med venner og bekendte. Derfor vil dine jobopslag kunne nå ud til et væsentligt større antal mennesker, selv om din indsats ikke er væsentligt større.

#3: Få flere visninger af dit jobopslag

For tiden er det ansøgers marked, for de jobsøgende har mange muligheder. Derfor bliver du som arbejdsgiver nødt til at skille dig ud med opmærksomhedsskabende jobopslag, i håb om at tiltrække opmærksomheden blandt markedets bedste folk.

Ifølge CareerBuilder bliver jobopslag med videoikoner set 12 % mere end opslag uden video.

#4: Få flere ansøgere

Foruden at tiltrække opmærksomheden fra dine potentielle kandidater er videoer også gode til at overbevise kandidater om at ansøge til dine ledige stillinger.

Endnu en CareerBuilder-undersøgelse har vist, at jobopslag med videoer har en 34 % større ansøgningsrate. Med andre ord kan du ved blot at tilføje en video til dine jobopslag få en markant større pulje af ansøgere at vælge imellem.

34% større ansøgningsrate

#5: Få de “rigtige” ansøgere

Video er et fantastisk værktøj, du kan bruge til at sikre en bedre kulturel tilpasning af dine jobansøgere. Når dine potentielle ansøgere ser en video, som viser hverdagen og arbejdsmiljøet på din arbejdsplads, vil de øjeblikkeligt kunne forestille sig, at de arbejder i din virksomhed.

Dermed kan de vurdere, om et job hos jer er det helt rette for dem. Som et resultat heraf vil du kunne opleve at modtage færre ansøgninger fra ansøgere, som alligevel ikke er de rette til jobbet eller som match til jeres kernemedarbejdere.

#6: Styrk din employer-branding

Videoer er perfekte til at promovere dit medarbejder-brand og præsentere din virksomhed som et fantastisk sted at tilbringe størstedelen af sine vågne timer. Du kan bruge video til at fortælle en historie om din virksomhed og fremhæve virksomhedens værdier – både over for ansatte, kunder miljøet og så videre. Du kan også fremvise din virksomhedskultur og din arbejdsplads og give potentielle kandidater et indblik i, hvordan en hverdag på jeres arbejdsplads ser ud.

Alt dette vil hjælpe dig med at gøre mere end blot at fortælle kandidaterne, at du er en fantastisk arbejdsgiver. Ved hjælp af video kan du bogstaveligt talt vise dem, hvor fantastisk det er at arbejde i din virksomhed.

#7: Styrk kandidatoplevelsen

Video bliver oftest brugt til at tiltrække kandidaternes opmærksomhed. Men video kan også bruges i de senere stadier af din ansættelsesproces. Videoer er en fantastisk måde at levere et differentieret budskab til dine jobansøgere! Ved at bruge videoer kan du holde  kommunikationen personlig gennem hele din ansættelsesproces, hvilket kan forbedre din kandidatoplevelse markant.

#8: Spar tid

Da jobopslag med videoer tiltrækker flere ansøgere, vil du kunne få flere ansøgere på kortere tid. På den måde kan du forkorte ansættelsesprocessen markant og hurtigere få den rette medarbejder i gang i jeres åbne stilling.

Slutteligt bør du ikke overse videos store potentiale, som video har, ved eksempelvis screening og interviews.

#9: Spar penge

Da jobopslag med videoer har flere visninger, delinger og højere ansøgningsprocent, kan du opleve at skulle bruge færre penge på at promovere dem for at få et tilfredsstillende antal kandidater at vælge imellem.

Ved hjælp af videosamtaler kan I reducere eventuelle omkostninger til rejser. Rapporten “ROI of Video Collaboration” fra Aberdeen Group viser, at 72 % af de adspurgte ledere identificerede "reduktion i rejseomkostninger" som den primære årsag til at bruge videointerviews.

Brug video til at styrke hele din rekrutteringsproces

Brug af videoer kan hjælpe dig med at nå ud til flere kandidater, tiltrække deres opmærksomhed, præsentere dit employer-brand, øge din ansøgningsrate, teste og interviewe kandidater, kommunikere med dine jobansøgere gennem hele din ansættelsesproces og forbedre kandidatoplevelsen.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan styrke jeres rekrutteringsprocesser vha. video, så book en tid til et gratis strategimøde på den røde knap i menuen foroven. God fornøjelse med jagten på markedets bedste kandidater.