🚀 BEAUTIFUL VISUALS. POWERFUL STORY.

Branding-videoer

Den mest effektive video, din virksomhed kan have, for at blive forstået, tiltrække nye kunder og give det perfekte førstehåndsindtryk.

VIDEOEN, ALLE VIRKSOMHEDER HAR BRUG FOR

Dit mest værdifulde brandingværktøj

Din virksomheds unikke identitet, værdier og proces bør præsenteres på en måde, der går rent hjem blandt dine ideelle kunder. Derfor designer vi din video til at skabe en følelsesmæssig forbindelse med dine kunder på en måde, som tekst og billeder alene ikke kan.

KÆRLIGHED VED FØRSTE KLIK

Kunderne elsker dig
– før de ringer

Din tid er værdifuld. Derfor er din brandingvideo designet til at få dine ideelle kunder til at forelske sig i din virksomhed, allerede før de kontakter til dig. Din brandingvideo er din perfekte sælger, som hjælper med at kvalificere ideelle kunder og varme dem op døgnet rundt.

Hvad er en brandingvideo? 📈

En brandingvideo er et effektivt markedsføringsværktøj, der giver virksomheder mulighed for at formidle deres unikke identitet og værdier på en måde, der skaber interesse hos deres potentielle kunder.

Ligesom traditionelle reklamer, der fokuserer på at sælge produkter eller tjenester, sigter din branding-video mod at opbygge følelsesmæssige relationer til dine kunder ved at fremhæve din og/eller virksomhedens historie, kultur og mission.

Disse videoer indeholder typisk smukke optagelser, musik og storytelling og nogle gange interviews med medarbejdere, kunder eller andre interessenter.

Ved at dele de rette historier kan din virksomhed opbygge tillid, loyalitet og troværdighed hos dine ideelle kunder og differentiere dig fra konkurrenter, der måske tilbyder lignende produkter eller tjenester.

Hvor skal jeg bruge den? 💻

De mest effektive steder at dele din video inkluderer din hjemmeside, sociale medieplatforme og indlejret i din e-mail-signatur.

Ved at dele din video på din hjemmeside kan du give besøgende en engagerende introduktion til dit brand og forlænge den tid, de bruger på din hjemmeside.

At dele din video på sociale medieplatforme kan hjælpe dig med at nå ud til en bredere målgruppe og skabe omtale om dit brand.

Endelig er det at indlejre din brand story video i din e-mail-signatur en simpel, men effektiv måde at promovere dit brand på og efterlade et varigt indtryk på alle, du kommunikerer med via e-mail.

Hvem er målgruppen? 🙋🏻‍♀️

Din Brand Story Video er ikke kun et effektivt værktøj til at tiltrække nye kunder; den er også fremragende at dele med dine eksisterende kunder, dit team og dit netværk. Formålet er at fortælle, hvad din virksomhed repræsenterer, og hvorfor de bør henvise andre til dig.

Alle, der ønsker at lære mere om din virksomhed og dit brand, udgør målgruppen for din brandingvideo.

📖 Fortæl din historie

Du har fortalt din historie hundredvis af gange. Vi optager den én gang for alle, så den kan blive hørt for evigt.

🧰 Salgsværktøj

Din historie er en af de mest effektive salgs- og marketing-ressourcer. Del den i stor skala.

✨ Nyd processen

Få potentielle kunder til at blive begejstrede efter at ringe eller booke et møde med dig.

🙌 Skab loyale fans

Tiltræk flere af dine drømmekunder, og brug mindre tid på de dårligt kvalificerede.

HER ER NOGLE EKSEMPLER

Se, hvad vi kan

This is an excerpt that you can customize for each video. Introduce your video with a short summary or excerpt viewers can preview.

Introduce your video with a short summary or excerpt viewers can preview. If you don’t add an excerpt, this field will automatically show the first three lines of the video’s description.

Introduce your video with a short summary or excerpt viewers can preview. If you don’t add an excerpt, this field will automatically show the first three lines of the video’s description.

Introduce your video with a short summary or excerpt viewers can preview. If you don’t add an excerpt, this field will automatically show the first three lines of the video’s description.

★★★★★

"Jeg er blæst bagover. Det er imponerende, at man kan nå så meget på halvandet minut. Du har nogle skills, vi godt kunne lære noget af. Der er en god hook ind, og jeg kunne mærke den i maven lige fra start af. P*ssegodt arbejde."

Image

Andreas Rønne Nielsen

Stifter og konsulent, Social Talks

LAV DEN PÅ EN DAG – BRUG DEN OVERALT

Få mest muligt ud af din brandingvideo

En brandingvideo er et alsidigt marketingværktøj, der kan bruges på en række forskellige måder; til at opbygge relationer med kunder, skabe awareness og differentiere dig fra konkurrenterne. Her er 9 måder til at få mest muligt ud af din brandingvideo.

 • Introduktion på hjemmeside

 • Social Media Marketing

 • E-mail-signatur

 • Rekruttering og employer-branding

 • Messer

 • Produkt-lancering

 • Referencer fra kunde til kunde

 • Investor-pitch

 • PR og medieomtale

HÆLD BENZIN PÅ KONVERTERINGS-BÅLET

Boost din konverteringsrate med op til 80 %

Forskning har vist, at du kan forbedre din konverteringsrate med op til 80 %, når du bruger video på et websted eller en landingsside. Videoer kan fange dine seeres opmærksomhed og formidle vigtige informationer på en mere engagerende og uforglemmelig måde end tekst og billeder alene.

SKRÆDDERSYET TIL DINE BEHOV

Brandingvideo-løsninger

Vi tilpasser vores pakkeløsninger efter dit behov. Priserne starter ved 8.000 kr. + moms, så du får en stærk og omkostningseffektiv måde til at øge din virksomheds vækst.

📍100 % on-location

Vi skyder i udgangspunktet dine videoer dér, hvor I arbejder, for at skabe en autentisk og nærværende oplevelse for dine seere.

🔎 Strategi-baseret

Vores tilgang er strategibaseret. Det sikrer, at hver video bakker op om dine marketing- og forretningsmål.

🎨 On-Brand design

Dine videoer er en hjørnesten i din virksomheds brandidentitet, værdier og budskaber. Overlad det trygt til os.

Fast pris

Du orker ikke ubehagelige overraskelser. Det gør vi heller ikke. Derfor aftaler vi en fast pris uden skjulte gebyrer, og den holder vi os til.

📈 Skalerbare pakker, som passer til dine behov.

 • Video på 1-3 minutter

 • Flere formater (Reels, stories osv.)

 • En dags optagelser på location

 • Professionel lys, lyd og kamera

 • Musik & grafik med fuld licens

 • Undertekster

 • Guide og support til implementering

Vi producerer video til alt fra multinationale selskaber til NGO'er og soloselvstændige

FÅ SVAR PÅ NOGLE

Klassiske spørgsmål

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål her? Skriv til os her – vi vender tilbage med et svar inden for 24 timer.

Hvad koster en brandingvideo?

Det kedelige svar er: Det afhænger af en række ting.

Vores priser starter ved 10.000 kr. + moms. Men ingen kunder og behov er ens.

Derfor indleder vi ethvert projekt med en strategisession, hvor vi afdækker dine målsætninger og finder ud af, om vi kan løse dem.

Det koster gratis 🤩

Vores mål er at give dig et marketing-redskab, der kan give dig en vanvittig ROI, og som ikke skal udskiftes i løbet af de næste 3-5 år som minimum.

Vi giver dig ikke en pris, medmindre vi er sikre på, at du vil kunne tjene din investering hjem på 2-3 nye kunder.

Kan I hjælpe med at give sparring på manus?

Det vil vi rigtig gerne.

Men lige præcis med en brandingvideo foretrækker vi, at det bliver lavet uden manuskript. På den måde sikrer vi nemlig, at du er så autentisk som muligt, når vi filmer dig.

Alt, hvad du siger, kommer fra hjertet.

Og det er dét, som potentielle kunder køber ind på. De kan se, at du er oprigtig.

Dét skaber tillid og troværdighed.

Desuden slipper du for at skulle øve dig på at sige de rigtige ting på den rigtige måde.

I stedet tager vi bare en stille og rolig snak, hvor du fortæller alt det, vi skal bruge, til at lave en video, der kan skaffe dig nye kunder, mens du sover eller nyder en drink under en palme.

Hvad er IKKE inkluderet i prisen?

Det kommer an på, hvad vi har aftalt fra starten af.

Som udgangspunkt får du det, der er nævnt i boksen ovenfor.

Din brandingvideo er ikke beregnet til at blive brugt som Reel eller TikTok. Vi laver den altid i bred-format (16:9), så du kan bruge den på din hjemmeside osv.

Hvis du vil have den formateret til høj-format til TikTok eller kvadratisk til en annonce, kan vi sagtens aftale det. Vi skal bare vide det, inden vi går i gang.

Andre ting, som ikke er inkluderet kunne være:

- Professionel speak

- Overnatning ved lange optagelser

- Udstyrsleje (som regel ikke nødvendigt)

Hvordan forbereder vi os inden optagelse?

Det er vigtigt, at hele arbejdspladsen er informeret om, at der kommer et video-hold.

Så har alle en chance for at få sat håret, strøget tøjet og rydde op omkring sig.

Som regel skal du IKKE tale direkte til kameraet. Men hvis vi mod forventning skal bruge et manuskript, er det en fordel, hvis du kan manuskriptet nogenlunde.

Bare rolig, vi tager optagelserne i små bidder, og til nød kan bruge en teleprompter.

Vores vigtigste opgave er at få dig til at slappe af og "nyde" at være på. På den måde sikrer vi, at den gode energi smitter fra dig til dine seere.

Vi har lavet en udførlig guide til vores kunder, som du og dine medarbejdere kan gennemgå, inden vi kommer forbi og optager, så alle er så godt forberedt som muligt.

Kan I lave en brandingvideo til min virksomhed?

Selvfølgelig kan vi det!

Men før vi overhovedet trykker på 'optag', er det vigtigt for os at forstå, hvem, hvad, hvorfor og hvordan din virksomhed fungerer.

Der er flere måder at anvende video til at promovere din virksomhed på.

Vores videoer opnår bedst resultater, når vi kan udarbejde en strategi, der er skræddersyet til din virksomheds arbejdsmåde.

Den mest effektive måde at afdække, hvilke videoer vi kan skabe for at supercharge din virksomhed, er ved at tage et strategimøde online.

Book et møde, og lad os sammen finde ud af, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig med at skabe vækst.

Videoproduktion med autofokus på optimering af din virksomhed

Navigation:

Kontakt:

Socialisér med os:

Få eksklusivt lir i din inbox:


© VideoBranding 2024