Om os

Vi har videoproduktion og storytelling i blodet, copywriting i fingrene, SoMe på nethinden og marketing på hjernen.

Vores historie

VideoBranding blev grundlagt i 2017 af Samuel Meijer. Med sin baggrund som reklametekstforfatter, tv-tilrettelægger og danmarksmester i stand-up samt korrekturlæser så han muligheden for at kombinere sine erfaringer og kompetencer på en måde, som ingen andre videografer kunne tilbyde.

Siden da har vores mission været at skabe videoer, der ikke kun fanger seerens øje, men også deres hjerte.

Hos os starter processen ikke bare med kameraet, men med en grundig samtale om dine drømme, mål og visioner.

Vi er mere end bare videoproducenter; vi er formidlere af det, der gør din virksomhed unik, og det, der får kunderne til at vælge netop dig.

Vores unikke tilgang har gjort os til eksperter i at hjælpe virksomheder med at automatisere processer, spare tid og skabe langvarige relationer med deres kernekunder. Vi leverer ikke bare videoer; vi formidler engagerende fortællinger, der også kan ses på din bundlinje.

Vores mission

Du skal være din branches svar på Heinz. Brancheleder. Kundernes eneste logiske valg. Derfor går vi til videoproduktion på en helt ny måde. Vi starter ikke med kameraet – vi starter med dig. Vi dykker dybt ned i dine drømme og mål for at skabe videoer, der ikke kun fanger opmærksomheden, men også fortæller din virksomheds unikke historie.

Vores mission er at hjælpe dig med at automatisere processer, spare tid og skabe forbindelse med dine kernekunder gennem engagerende videoer, der skiller sig ud. Hos os handler det nemlig ikke om at lave videoer – det handler om at skabe fortællinger, der gør en forskel hos dine seere og dermed i din forretning.

Vores team

Ved roret står vores styrmand, Samuel Meijer. Samuel har en bred erfaring som tekstforfatter i reklamebranchen og som tilrettelægger på nogle af de største underholdnings- og quizprogrammer på tv.

Som tidligere danmarksmester i stand-up er Samuel allergisk over for seere, der keder sig. I særdeleshed vores kunders seere. Hiv fat i Samuel, når du har brug for en catchy kampagnesætning som “Dem der går med kniv, har en lille dolk.”

Foruden vores styrmand har vi et bredt team af afprøvede og godkendte freelancere inden for videografer, lys, motion graphics, VoiceOver, grafisk design og digital markedsføring, som bliver hyret, når dit projekt kræver det.

“Vi vil have, at DU skal være din branches svar på Heinz. Kongen af jeres kategori. Kundernes eneste logiske valg. Derfor går vi til videoproduktion på en anderledes måde.”

Vores kunder

Vi hjælper virksomheder, der er sultne efter vækst. Uanset om de er lokale, nationale, store eller små. Vi hjælper virksomhedsejere, der drømmer om at bygge deres virksomhed op til at blive bedre, stærkere og tjene flere mennesker.

Enhver virksomhed kan drage fordel af mere effektiv markedsføring. Vi samarbejder med de virksomheder, der indser det og ønsker at styrke kommunikationen af deres brand, tiltrække de bedste medarbejdere, bygge stærke relationer til deres (potentielle) kunder og strømline deres arbejdsgange.

Vi arbejder primært med virksomhedsejeren, den daglige leder, det interne marketingteam eller det eksterne bureau, der varetager markedsføringen/kommunikationen for brandet.

Vores værdier

  • Vi er kreative: Vi bruger vores fantasi til at skabe unikke og engagerende videoer.

  • Vi samarbejder: Vi værdsætter teamwork og arbejder tæt sammen med kunder for at sikre det bedst mulige resultat.

  • Vi er kvalitetsbevidste: Vi opretholder høje standarder i hvert projekt og hver video, vi producerer.

  • Vi er innovative: Vi stræber efter at udvikle os konstant og søger altid nye måder at fortælle historier på.

  • Vi værdsætter gennemsigtighed: Vi kommunikerer åbent gennem hele produktionsprocessen.

  • Vi er responsive: Vi leverer videoer af høj kvalitet til tiden og ikke mindst inden for budgettet.

Vil du ha' video? Eller vil du ha' vækst?

Ønsker du en selvkørende salgsmaskine? Vi leverer ikke kun videoer, men også tekst, leadmagnets, landingpages og mere for at optimere din vej til succes.

SMUKKE BILLEDER. STÆRKE FORTÆLLINGER.

We’re not your typical production company.

For starters, we don't offer a million different types of videos. Our motto is "Less, but better", and our focus is on building high-performance videos that can elevate your brand & business. This allows us to specialize, streamline and execute your video campaigns without the overhead.

Videoproduktion med autofokus på optimering af din virksomhed

Navigation:

Kontakt:

Socialisér med os:

Få eksklusivt lir i din inbox:


© VideoBranding 2024